Анонимна порака: Не сум знаел дека ме интересира лингвистика с`е до овој момент. Благодарам што постоите!


Поракава МНОГУ нѐ израдува, бидејќи токму со таа мисла ја започнавме Јазичарница! Ви благодариме вам што нѐ читате и ако имате какви било желби во однос на тоа што би сакале да читате понатаму, слободно пишете ни!

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s