Поддржете нѐ!

Јазичарница е непрофитен проект што го водиме само ние две за личен мерак, во нашето слободно време. Ако имате можност финансиски да нè поддржите, сите средства ќе бидат наменети за подобрување на форматот и квалитетот на содржините што ги нудиме (на пример: подобра веб-страница, почести објави, поголема присутност на социјалните мрежи, нови интерактивни активности итн.). Однапред ви благодариме за секој одвоен денар!

За да донирате, притиснете на копчето подолу, кое ќе ве однесе на PayPal. Следете ги упатствата на страницата (на англиски јазик) и одберете го начинот на плаќање (преку PayPal или со картичка):