Месечни известувања

Јазичарница во вашето поштенско сандаче!

Со бесплатната претплата на Јазичарница еднаш месечно ќе ги добивате сите новости поврзани со нашата работа. Ако ве интересира за што ќе пишуваме во иднина и не сакате да пропуштите ниту една нова објава, се наоѓате на вистинското место!

Помогнете ни во лингвистички истражувања

Освен најновите објави, повремено ќе ви испраќаме и покани за учество во лингвистички истражувања (наши или на други млади лингвисти), така што ќе имате можност директно да придонесете за развојот на лингвистиката во Македонија.

Тука може да се претплатите на месечните известувања од Јазичарница (внесете ја својата е-адреса во полето и притиснете на „Subscribe“).