Јазичарница прашува…

Еве ја и првата анкета на Јазичарница!

Кажете ни кои зборови би ги употребиле во трите примери во анкетата (тука; пополнувањето ќе ви одземе само 1 минута), а резултатите ќе ги објавиме наскоро на блогот. Споделете ја анкетата и со вашите пријатели!

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s