Снимка од првиот роденден на „Јазичарница“ (разговор со авторките)

Во недела (3.10.2021) го прославивме првиот роденден на Јазичарница, па ја споделуваме со вас снимката од разговорот што го направивме со Андреј Јованчевски по тој повод! Чујте како се роди идејата за блогот и како ни успеа да ја оствариме, како решаваме за што ќе пишуваме и уште многу други нешта. Покрај тоа, направивме и една мала прошетка низ нашиот подновен блог и низ социјалните мрежи, а одговараме и на прашањето на еден наш читател.

Им благодариме на Андреј и на целиот тим на кафе-книжарницата „Буква“ што ни овозможија да го прославиме првиот роденден во Скопје, на другарка ни Марија Сапунџија за техничката поддршка на Зум, на сите гости и секако на сите читателки и читатели што нѐ мотивираат да продолжиме со нашата работа! 🥰

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s