Анонимна порака: Здраво, голема подршка за вас. Вакви проекти се она што ни е потребно. Но имам една забелешка, а тоа е да го смените фонтот бидејќи, врз малата буква г имаме цртичка,буквата т не се пишува како буквата м , на буквата к не оди линијата до горе. Постоеше некоја работилница за ова , но сега неможам да ја најда. Мислам дека доколку го промените фонтот се ќе биде перфектно. Поздрав и голема подршка


Фала многу за поддршката и особено за коментаров, бидејќи први ни посочивте на овој проблем (во меѓувреме ни пишаа и други луѓе). Всушност од самиот почеток се погриживме фонтот да биде соодветен (особено кај закосените букви), затоа што и нам ни пречи кога фонтот не соодвествува на македонската кирилица. Колку за илустрација, кај нас вака изгледа еден исечок од последната објава:

Би можеле ли пак да ни пишете со повеќе податоци преку каков уред (компјутер, телефон, таблет…), оперативен систем, прелистувач и/или апликација го отворате нашиот блог?

Фала уште еднаш, работиме на решавање на овој проблем 🙂

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s